Wedstrijdverslagen week 47

Altior pakt belangrijke punten in Venray

De Peelkorf 1 – Altior 1
Zondag 27 november stond de wedstrijd tegen De Peelkorf op het programma. Een belangrijke wedstrijd, waarin kostbare punten gepakt konden worden. De twee ploegen zijn aan elkaar gewaagd, dit bleek wel aan de start van de wedstrijd. Het ging heel erg gelijk op, beide ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd. Altior kreeg veel verdedigende druk, waardoor het soms lastig was om de juiste kansen te creëren. Altior ging de rust in met 8-9. Altior wist na de rust de voorsprong uit te breiden en er ontstonden mooie aanvallen. De voorsprong wist Altior gedurende de wedstrijd te behouden. Einduitslag 15-18 en Altior neemt de verdiende en belangrijke punten mee naar Heeswijk-Dinther.

Zondag 4 december staat weer een topper op het programma en wel Altior – Melderso om 14:00. We zien dan de fanatieke supporters hopelijk weer in sporthal de Zaert.

DDW 2 – Altior 2                              Uitslag: 6-17

Altior 2 – Be Quick 2                        Uitslag: 7-21 (d.d. 23 november)

DSV 2 – Altior 3                                Uitslag: 13-12

Altior 4 – VMS ’21 5                         Uitslag: 14-5

Altior 5 – KVC 5                                Uitslag: 9-18

De Korfrakkers 5 – Altior 6              Uitslag: 5-8

Altior MW2 – SCMH MW2              Uitslag: 4-7

Altior A1 – De Peelkorf A1               Uitslag: 16-6