Wedstrijdverslagen week 39

Altior te slordig in afronding

Altior 1 – Swift 1
Afgelopen zondag 2 oktober was er wederom een thuiswedstrijd en wel tegen Swift uit Velden. Belangrijke punten die behaald moesten worden voor Altior. Altior begon erg sterk aan de wedstrijd, waardoor zij al snel met 3-1 voorkwamen. Maar de pupil van de week Toes Dobbelsteen zag dat dit voor korte duur was.  Altior had erg veel kansen, maar was erg slordig in de afronding. Swift had korte aanvallen, maar kon wel bij blijven waardoor Altior ging rusten met 5-5. Na een toespraak in de rust had Altior er weer vertrouwen in, maar Swift kwam sterk uit de startblokken. Altior had ook in de tweede helft te weinig concentratie om de kansen af te ronden. Altior verliest de wedstrijd met 7-9. Swift neemt de punten mee naar Velden en de dames van Altior zullen aan de bak moeten voor behoud in de topklasse. Zondag 9 oktober is er een uitwedstrijd tegen DDW in Hooge Mierde.

Altior 2 – Swift 2                              Uitslag: 15-7

Prinses Irene 2 – Altior 3                 Uitslag: 12-10

Nijnsel 2 – Altior 4                           Uitslag: 5-10

Altior 5 – VMS’21 3                          Uitslag: 12-9

Altior 6 – VMS’21 4                          Uitslag: 12-5

Altior MW 2 – SCMH MW2             Uitslag: 10-3

Altior A1 – Melderslo A1                 Uitslag: 11-13

Altior A2 – Flamingo’s A1                Uitslag: 9-6