Wedstrijdverslagen 6 en 7 oktober 2018

Altior verliest nipt van Be Quick

Altior 1 – Be Quick 1
Op 7 oktober speelde Altior thuis tegen Be Quick. Supporters van de thuisploeg waren in grote getalen opgekomen, wat het team een extra boost gaf voor de wedstrijd. De pupil van de week Eefke van Hout zag meteen in de eerste minuut de 1-0 in de korf liggen. Een sterke eerste helft volgde, waar het ontbrak in effectiviteit. Een ruststand van 3-7 was het resultaat. In de tweede helft moest er uit een ander vaatje getapt worden, wilde Altior weer kunnen aanhaken. Het was echter Be Quick die in een tijdsbestek van 10 minuten vier keer de korf wist te vinden. Met nog een kwartier te spelen was de stand 4-12 en de wedstrijd leek gelopen. Altior herstelde zich en wist met mooie aanvallen het gat te verkleinen, maar aansluiten bleek niet meer mogelijk. De eindstand was 10-13 in het voordeel van Be Quick.

LET OP…LET OP ..!! Zondag 14 oktober speelt Altior wederom een thuiswedstrijd en wel tegen De Peelkorf. Een erg belangrijke wedstrijd, dus we hopen op wederom een mooie supporters opkomst.

Altior 2 – Be Quick 2                      Uitslag: 5-7

Altior 3 – JES 2                                 Uitslag: 13-2

Nijnsel 2 – Altior 4                         Uitslag: 5-1

Altior MW1 – Flash MW1             Uitslag: 6-8

Avanti R1 – Altior R1                      Uitslag: 3-7

Altior A1 – ODC A1                          Uitslag: 6-4

Altior A2 – Celeritas A1                 Uitslag: 10-14

Altior A3 – Rooi A2                         Uitslag: 9-6