Wedstrijdverslagen 26 en 27 september 2020

Altior pakt eerste punten

Altior 1 – Spes 1
Zondag 27 september stond er een belangrijke wedstrijd tegen Spes uit Milsbeek op het programma. Na een oefenwedstrijd tegen Spes en een slechte start van de competitie ging Altior er alles aan doen om deze keer wel te winnen. In de eerste helft had Altior moeite met de druk die Spes gaf waardoor ze na 10 minuten met 0-2 achterstonden. Al snel pakte ze het weer op waardoor de dames de rust in gingen met een 5-4 voorsprong. De tweede helft begonnen ze allemaal erg gefocust, omdat Altior deze wedstrijd wilde winnen. Dit leidde er al snel naar dat ze ver op voorsprong kwamen waar Spes geen antwoord meer op had. Na hard werken en veel inzet met een mooie overwinning van 12-5 bleven de punten in Heeswijk-Dinther.  A.s. Zondag spelen we tegen Prinses Irene in Nistelrode om 15:00. Publiek is van harte welkom.

Altior 2 – Spes 2                               Uitslag: 7-8

Altior 3 – De Horst 2                        Uitslag: 6-4

DAW Schaijk 4 – Altior 4                  Uitslag: 8-14

Flamingo’s 2 – Altior 5                     Uitslag: 8-7

Be Quick MW1 – Altior MW1          Uitslag: 5-7

Altior R1 – SCMH R1                        Uitslag: 2-2

Altior B1 – Rosolo B1                       Uitslag: 6-5

De Korfrakkers B2 – Altior B2          Uitslag: 2-12