Altior C1 pakt de titel op NK

Afgelopen zaterdag 30 maart werden de meiden van Altior C1 in Venray Nederlands Kampioen dameskorfbal bij de C-jeugd. In een spannende kruisfinale tegen Rosolo wisten ze op het laatste moment een gat te slaan van 2 doelpunten en uiteindelijk te winnen met 5-3. De andere kruisfinale tussen De Korfrakkers en Swift werd gewonnen door Swift. Zo kon Altior zich op gaan maken voor een spannende finale en dat werd het. Bij rust stond Altior voor met 3-1. Niks aan de hand zou je zeggen, maar Swift kwam na rust sterk terug en namen zelfs een voorsprong van 3-4. Maar Altior gaf zich niet gewonnen, gaf nog een keer gas, pakte de voorsprong weer terug en ging als een sneltrein door. Het werd 8-3. In de slotminuten scoorden Swift nog wel, maar de overwinning was voor Altior 8-5. De felbegeerde Nederlandse Titel in de zaal was in de pocket en het feest kon beginnen.  Op naar de veldcompetitie om daar misschien ook de titel te pakken en zo voor Altior te zorgen voor een echt huzarenstukje! PROFICIAT!